Opäť súťažíme s Domestosom - chcete nám pomôcť?

11.11.2015 21:48

Súťaž trvá do 22.11.2015. Do tej doby nám môžete pomáhať dvomi spôsobmi:

1. darovaním účteniek s akýmkoľvek výrobkom Domestos

2. "lajkovaním" našich aktivít pre zveladenie sociálnych zariadení na stránke www.domestospreskoly.sk. Ako? Tu je návod. Domestos_registracia-hlasovanie.docx (925151)

Ako nám môžete pomôcť zrekonštruovať sociálne zariadenia?

Choďte na stránku www.domestospreskoly.sk do sekcie pre rodičov a registrujte sa nasledovným spôsobom:

 

Vypíšte svoje meno a priezvisko, e-mail a heslo pre tieto stránky a zaregistrujte sa. Musíte označiť, že nie ste robot, a odsúhlasiť podmienky súťaže.

 

Po potvrdení registračných údajov Vám na Váš e-mail príde oznámenie o registrácii s odkazom na aktiváciu Vášho účtu. Takže opustite stránku a choďte do svojej e-mailovej schránky.

 

Keď cez odkaz v e-mailu aktivujete svoj účet, budete sa už môcť na stránke v sekcii pre rodičov aj prihlásiť.

 

Po prihlásení máte možnosť upraviť svoj profil, napr. zvoliť si obľúbenú školu (samozrejme tu našu).

 

 

Keď si vyberiete našu školu (pod názvom Základná škola, Sklené Teplice1, Sklené Teplice) ako obľúbenú, budete vždy vedieť, ktoré príspevky sú tie naše.

 

 

Za naše fotky je treba hlasovať „lajkom“. Každý prihlásený môže dať len jeden „lajk“ v jednej aktivite. Zatiaľ sme splnili 4 aktivity, posledná pribudne budúci týždeň. „Olajkujte“, prosím, každú jednu našu aktivitu. Za každý Váš hlas získame jeden bod.

Každý jeden bod je pre nás dôležitý. Celkové počty bodov sa prerátavajú počtom žiakov na body na jedného žiaka. Nízky počet žiakov je v tejto súťaži našou obrovskou výhodou, každý Váš bod nám pomôže. Doteraz sme sa pohybovali okolo 7. miesta, keď ešte zaberieme, možno to dotiahneme na prvé dve, čo by znamenalo hlavnú výhru: 8000 eur na rekonštrukciu sociálnych zariadení + 4000 eur na materiál.

—————

Späť