Starostlivosťou o svoj domov sme pomohli deťom

31.05.2011 14:19

ZŠ Sklené Teplice sa zúčastnila prvého a do istej miery aj experimentálneho ročníka spotrebiteľskej súťaže vyhlasovanej nadnárodným gigantom Unilever "Starostlivosťou o svoj domov pomáhajte deťom" a získala 15.000 EUR (bez DPH) na rekonštrukciu a dlhodobé zariadenie. Napriek tomu, že už aj druhý ročník tejto úspešnej súťaže sa chýli ku koncu, výhru sa nám podarilo celkom vyčerpať až pred nedávnom.

Na tomto mieste by sme sa chceli veľmi poďakovať všetkým, ktorí našu školu podporili zaslaním bločku od Cifu alebo Domestosu (chráň boh, reklamu by sme nikdy nerobili, aspoň nie zadarmo ;-)), najmä pracovníčkam a pracovníkom nášho obecného úradu, ktorý sa o naše víťazstvo najviac zaslúžil. Akokoľvek sa to zdá neuveriteľné, samotné čerpanie plnenia výhry bolo oveľa náročnejšie a komplikovanejšie ako získať 1. miesto. Preto chceme prejaviť veľkú vďačnosť dodávateľským firmám za dôveru, ochotu a tolerantný prístup ako aj za ich služby a výrobky.

Zo všetkých hore uvedených vecí sa naše deti veľmi tešia, no ešte väčšiu radosť majú azda rodičia a pani učiteľky, lebo pre ne chcú to najlepšie a iným spôsobom by im to nemohli dopriať.

—————

Späť